Soluționare conflictelor: Acasa

Soluționare conflictelor: Acasa
Preț: 142,02  lei
Disponibilitate: în stoc - DA
ISBN / COD EAN: 8426804208305
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 20830

DESCRIERE

Obiective psiho-pedagogice:
- Învățarea faptului că deciziile luate au consecințe (bune sau rele) şi astfel, deciziile noastre implică o responsabilitate.
- Dezvoltarea aptitudinilor de ascultare.
- Învățarea noŃiunilor temporale (înainte, după aceea, apoi,…).
- Dezvoltarea secvențelor temporale prin ordonarea corectă a scenelor.
- Stimularea şi îmbogățirea limbajului: stimulează pe copil să vorbească şi îi permite să înceapă să structureze limbajul.
- Permite îmbogățirea vocabularului de bază.
- Facilitează învățarea altor limbi
 
Sistem de joc și recomandări de utilizare:
Este format din 7 povești simple care narează două metode de rezolvare a diferitolor conflicte  şi arată consecințele luării unei decizii bune sau rele. Fiecare poveste se desfăşoară pe 4 fişe, iar ultimele 2 fişe sunt reversibile pentru a prezenta două posibile finaluri.
1. Familiarizarea cu materialul:
Se recomandă educatorului să citească sau să asculte poveştile şi să se familiarizeze cu ilustrațiile înainte de a lucra cu copiii.
2. Grupați fișele/ilustrațiile după culoarea cadrului.
3. Selectați de pe CD o coloană sonoră/poveste şi luați fişele cu cadrul de culoare corespunzătoare (conform indicațiilor din ghid pentru utilizarea CD-ului care sunt anexate).
4. Ascultați povestea și ordonați fișele: Observați că ultimele 2 fişe oferă două alternative.
5. Verificați dacă ordinea beste corectă: privind numerotarea fişelor şi dacă la ultimele 2 fişe s-a ales alternativa corectă, corespunzătoare coloanei sonore / poveştii conform indicațiilor din ghidul pentru utilizarea CD-ul care se anexează.
 
Pentru a lucra cu un grup de copii şi pentru ca toți să poată vedea corect ilustrațiile, se recomandă sprijinirea fişelor pe suporturi de lemn care sunt incluse.
 
Conține:
- 30 fișe (ilustrații) de 13, 5 x 16, 5 cm cu desfăşurarea a 7 poveşti + 2 fişe de interogare (4 cartonaşe pentru fiecare poveste, ultimele 2 cartonaşe ale fiecărei poveşti sunt reversibile).
- 1 CD AUDIO MP3 cu narațiunea 7 povești simple cu 2 finaluri posibile (în total 14 povești). CD-ul conține şi textele poveştilor şi ilustrațiile în alb şi negru pentru colorare.
- 1 Ghid pentru utilizarea CD-ul
- 5 suporturi de lemn
 
 
Vârstă recomandată: 3 - 8 ani
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0616 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.