Set pentru sortat și numărat

Set pentru sortat și numărat
Preț: 293,97  lei
Disponibilitate: în stoc - DA
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: LER0223

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Jocul face ca exercțiul de sortare și numărare să fie mult mai distractiv pentru elevi în timp ce se joacă în propriile lor grădini.
Setul cuprinde 252 piese din care: 72 de insecte colorate, viermi și broaște sortate pe culori, forme și mărimi; o tavă de sortare; o cutie rezistentă pentru depozitare și o broșură de 25 de pagini în care se găsesc 50 de activități atrăgătoare.
Vârsta recomandată: peste 3 ani

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0678 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.