Puzzle XXL de podea (tip Montessori) - Animalele și mediul de viață

Puzzle XXL de podea (tip Montessori) - Animalele și mediul de viață
Preț: 40,00  lei
Disponibilitate: disponbil pentru precomandă
ISBN / COD EAN: 9786066338059
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 48 piese XXL
Format / Dimensiune: 90x90 cm

DESCRIERE

Uriașul puzzle de podea „Anoimale și mediul de viață” este un joc minunat care îi ajută pe copii să dobândească abilități importante în timp ce se distrează. Piesele de puzzle, ilustrate în culori vii și atrăgătoare, sunt concepute sub forma unor segmente de cerc pentru a fi asamblate într-un uriaș puzzle circular de-a dreptul captivant.
Centrul puzzle-ului este format din 6 piese, fiecare reprezentând câte un  mediu de viață specific animalelor (deșert, pădure, Poli, junglă, savană, apă). Partea interioară a cercului este formată din mai multe animale drăguțe și prietenoase, care se așază în dreptul mediului în care trăiesc.
Piesele de puzzle vor fi decupate și analizate din punct de vedere al conținutului pentru a fi asamblate, realizând astfel imaginea finală a cercului.
Acest joc de puzzle este tip Montessori și reprezintă o modalitate excelentă de a-i ajuta pe copii să dezvolte multe abilități importante, cum ar fi: îndemânarea, spiritul de observație, coordonarea mână-ochi, atenția, concentrarea, întărirea musculaturii fine etc. Este un joc accesibil și ușor de realizat de către copiii de toate vârstele. Pornind de la un principiu fundamental al pedagogiei Montessori - „Ajută-mă să mă descurc singur!” - acest puzzle îl sprijină pe copil să devină un adult descurcăreț, capabil să găsească soluții la diferite probleme.
Scopul jocului este de a consolida și fixa cunoștințele dobândite anterior și totodată de a dezvolta perspicacitatea copiilor, gândirea și limbajul.
Jocul se adresează copiilor cu vârsta de peste 4 ani și poate fi folosit cu succes în mediul familial cât și în colectivități (grădinițe, școli, activități after-school).  Copiii pot juca acest joc în grupuri de minimum 2 participanți. Este de preferat să fie cât mai mulți jucători care să fie așezați în cerc, pentru a se vedea în timp ce vorbesc și a ști când le vine rândul. Primul copil începe jocul așezând piesa potrivită și formulând o propoziție „Aceasta este pădurea”. Al doilea copil așază următoarea piesă și spune: „Aceasta este jungla”, și tot așa până se formează imaginea finală și completă a puzzle-ului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0734 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.