Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 6 ani

Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 6 ani
-25%
Preț: 11,96  lei
15,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-689-5
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 6 ani conține:
  1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniță” AVIZAT prin CNEE, conform O. M. E. N. 3022/08. 01. 2018, la nr. 497;
  2. Diplomă;
  3. Insignă din lemn;
  4. Caiet de vacanță (de colorat) - GRATUIT;
  5. Supliment engleză (de colorat) - GRATUIT.

 

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniţă” conține fişe de evaluare pentru preșcolarii de grupă mare, concepute în acord cu programa școlară în vigoare și este AVIZAT prin CNEE (Comisia Națională de Evaluare și Examinare), conform  OMEN 3022/08. 01. 2018, la nr. 497. Caietul constituie un instrument eficient de evaluare, care testează nivelul de cunoștințe al copilului și reîmprospătează, anumite informații acumulate în timpul anului școlar.

2. Diplomă în format B5, pe suport cartonat colorat.

3. Insignă din lemn este ideală pentru premierea/recompensarea preşcolarilor la sfârșit de an școlar.

4. Caietul de vacanţă „Ne distrăm vara cu Puf şi Fin! Jocuri și activități recreativeˮ – GRATUIT conține fișe de lucru de colorat de către preșcolarii de grupă mare. Conceput într-o manieră atractivă și jucăușă, acest caiet de vacanță conține o varietate de jocuri și exerciții ce asigură un echilibru între învățare și relaxare, astfel încât preșcolarii să le poată parcurge cu plăcere, chiar și în vacanță.

5. Supliment engleză – GRATUIT, este un suport foarte util pentru învățarea de către preșcolarii de grupă mare a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Noutăți - Grupa mare (5-6 ani)

Created in 0.0572 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.