Pachet educațional-creativ - clasa pregătitoare - „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - APROBAT MEN 2018

Pachet educațional-creativ - clasa pregătitoare - „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - APROBAT MEN 2018
-45%
Preț: 38,47  lei
69,95  lei (-45%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-757-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256+84+48+32
Format / Dimensiune: A4 + A5

DESCRIERE

Pachet educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - APROBAT 2018, conform OMEN 3022 din 08. 01. 2018, nr. 507.
 
Conține:
- Setul de patru caiete educațional-creative cu activități integrate „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” (A4, color, 256 de pagini în total) - propune o abordare integrată a conținuturilor specifice disciplinelor prevăzute în programa școlară pentru clasa pregătitoare: Comunicare în limba română (CLR), Matematica și explorarea mediului (MEM), Dezvoltare personală (DP), Arte vizuale și abilități practice (AVAP). Caietele aduc în fața micului școlar doua personaje îndrăgite de multe generații. Alături de Mihaela și Azorel, copiii pătrund în lumea poveștilor și descoperă eroi fantastici, cu puteri magice. Cele patru caiete sunt concepute pentru a fi folosite unul în continuarea celuilat, astfel încât conținutul lor poate fi parcurs într-o manieră constructivă și atractivă.
- Caietul artistului „Decupăm, lipim și colorăm cu Mihaela” (A4, color, 84 de pagini) - vine în completarea celor patru caiete de activități integrate, fiind folosit pentru rezolvarea sarcinilor creative. Caietul este menit să dezvolte îndemânarea și imaginația copiilor.
- GRATUIT: Caiet de scriere „Învăț să scriu cu Mihaela” (A5, 48 de pagini) - este un material didactic care poate fi folosit atât pentru lucrul în clasă, cât și pentru cel individual, cuprinzând exerciții de trasare după contur sau prin unirea punctelor a literelor mari și mici de tipar, precum și a cifrelor.
- GRATUIT: Supliment de limba engleză pentru clasa pregătitoare (A5, color, 32 de pagini) este un suport util pentru învățarea de către copii a cuvintelor de bază ale limbii engleze.
- GRATUIT: DVD-ul cu desenele animate autentic românești „Mihaela și Azorel” - care poate fi vizionat atât la școală, cât și acasă. Acesta cuprinde 16 episoade din binecunoscutul serial care a bucurat generații de copii.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Învățământ primar (cărți pentru școlari) - toate cărțile - Cele mai vândute produse

Created in 0.0639 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.