PACHET DEZVOLTAREA LIMBAJULUI
59,99  lei
100,84  lei (-40,51%)

PACHET DEZVOLTAREA LIMBAJULUI

PACHET DEZVOLTAREA LIMBAJULUI
-40,5%
Preț: 59,99  lei
100,84  lei (-40,51%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

PACHETUL DEZVOLTAREA LIMBAJULUI conține:

- Logico Piccolo Set cu ramă Limbaj. Povesti illustrate
- Povestea literelor
- Scriu cu Delfi
- Puzzle Alfabetul Distractiv
 
Logico Piccolo este un joc educativ și un instrument autodidact ce modulează în mod constructiv abilitățile copiilor. Mapa Limbaj - Povești ilustrate ajută la îmbunătățirea percepției și concentrării, recunoașterea de structuri logice, dezvoltarea abilităților de clasifivcare și povestire și îmbogățirea limbajului. Poveștile ilustrate antrenează abilitățile cognitive ale copiilor de a recunoaște secvențe temporale ( ce se întâmplă inițial, ce urmează) din viața lor de zi cu zi și din mediul în care trăiesc. Prin identificarea secvențelor și ordonarea imaginilor, copiii își antrenează și își îmbunătățesc gândirea logică. Exercițiile se concentrează pe dezvoltarea percepției și recunoașterii structurilor logice.
Povestea literelor este un material grafic și narativ care pune la dispoziția cadrelor didactice un instrument complet (poveste, imagine, fișă de lucru), iar copiilor le oferă un suport necesar exersării citit-scrisului tuturor literelor și integrării acestora într-un sistem de cunoștințe. Povestea, desenul și exercițiile de scriere presupun conexiuni multiple între sunet și literă, într-o abordare interdisciplinară. Lucrarea este destinată copiilor, cadrelor didactice și părinților atât pentru evaluare, cât și în cunoașterea și observarea dezvoltării personalității copilului.
Scriu cu Delfi este un caiet care îi învață pe copii scrierea semnelor grafice, a literelor de tipar și a cifrelor. Elementele ajutătoare scrierii acestora se regăsesc în desenele stilizate, deosebit de atractive, prezente pe fiecare pagină a caietului.
Puzzle-ul educațional Alfabetul distractiv conține 60 piese și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0784 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.