Minciuna și adevărul - Audiobook pentru părinți

Minciuna și adevărul - Audiobook pentru părinți
-20%
Preț: 19,96  lei
24,95  lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-664-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Audiobookuri

DESCRIERE

Colecția de cinci audiobookuri de educație parentală reprezintă un instrument ideal pentru părinții care doresc să creeze o relație armonioasă cu cei mici. Aceste audiobookuri transmit mesajul că nu există părinți perfecți, dar, cu siguranță, există părinți perfectibili, care trebuie doar să-și asculte copilul. 
Copiii mint dintr-o serie de motive diferite si in multe cazuri este o parte normala a procesului de dezvoltare. Toti copiii mint la un moment dat. Totuși, acest comportament, poate fi foarte supărător pentru părinți.
Audiobookul "Minciuna si Adevarul", propune părinților metode de comunicare pentru combaterea acestei deprinderi dezonorante. 
Minciuna și adevărul – Prieteni sau dușmani în viața noastră
Pentru părinți cu copii cu vârste cuprinse între 3-16 ani

 CUPRINS:

  1. Introducere
  2. Îmi dau seama de minciună?
  3. Când mint copiii?
  4. Cum îi ajutăm pe copii să îndrăgească adevărul?
  5. Nevoia de a spune adevărul
  6. Concluzii

Durata totală: 44’36”

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0669 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.