Educația prin reguli - Audiobook pentru părinți

Educația prin reguli - Audiobook pentru părinți
-20%
Preț: 19,96  lei
24,95  lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-665-9
Editura:
Anul publicării: 2017
Categoria: Audiobookuri

DESCRIERE

Colecția de cinci audiobookuri de educație parentală reprezintă un instrument ideal pentru părinții care doresc să creeze o relație armonioasă cu cei mici. Aceste audiobookuri transmit mesajul că nu există părinți perfecți, dar, cu siguranță, există părinți perfectibili, care trebuie doar să-și asculte copilul. 
Educația copilului reprezintă de cele mai multe ori o dilema pentru părinți. Se regăsesc adesea in fața unor situații cu totul noi, la care nu știu cum să facă față nevoilor copiilor. Cu toate acestea, comunicarea cu propriul copil reprezintă o regulă de bază pentru a-i ințelege nevoile și pentru a-l indruma către o educație adecvată necesităților societății. Educație prin reguli,  își propune să faciliteze modelarea comportamentului copilului, sarcină ce-i revine părintelui. 

Educația prin reguli

Pentru părinți cu copii cu vârste cuprinse între 2-12 ani.

CUPRINS:

  1. Introducere;
  2. Pentru cine îmi educ copilul? Pentru el însuși sau pentru societate?
  3. Există o metodă optimă de educație? sau Cea mai bună cale de a educa;
  4. Nevoia de reguli în procesul educativ;
  5. Coerciția și efectele ei;
  6. Concluzii.

Durata totală: 45’03”

 

 

 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0684 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.