Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie + CD cu resurse digitale

Condica de evidenta a activitatii didactice din educatia timpurie + CD cu resurse digitale
-20%
Preț: 22,36  lei
27,95  lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-825-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Format / Dimensiune: A4

DESCRIERE

Condica de evidență a activității didactice din educația timpurie este un instrument care vine în sprijinul cadrelor didactice, oferindu-le orientarea generală corectă cu privire la planificarea activităţilor didactice, precum şi numeroase alte spaţii pentru consemnarea unor date despre copiii din grupă şi despre modul în care educatoarele intenţionează să realizeze legătura cu comunitatea, în vederea unei reuşite integrări şcolare şi sociale a preşcolarilor.
Având o machetă interesantă şi în acelaşi timp utilă, lucrarea oferă educatoarei un spaţiu de lucru cu numeroase valenţe, o oglindă clară a activităţii dintr-un an şcolar, uşor de folosit de aceasta şi uşor de desluşit de cei ce doresc să afle ce înseamnă profesia de educatoare.
Respectând Curriculum-ul în vigoare privind documentele de evidenţă a activităţii educatoarelor, materialul devine document juridic şi este recomandat pentru utilizarea în unităţile de învăţământ preşcolar. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Materiale didactice - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0720 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.