Călătorie în Țara Emoțiilor cu Emotic și Emotica

Călătorie în Țara Emoțiilor cu Emotic și Emotica
-20%
Preț: 20,00  lei
25,00  lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN / COD EAN: 978-606-633-773-1
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

 „Călătorie în Țara Emoțiilor cu Emotic și Emotica” este un audiobook pentru dezvoltarea emoțională a copiilor. Prin intermediul lui se dorește o alfabetizare a copilului, o introducere în universul complex al  emoțiilor de bază, o viziune nouă în modul de a înțelege ce sunt emoțiile și cum se manifesă acestea, dar și cum le poate gestiona.

Audiobook-ul cuprinde jocuri practice pentru dezvoltarea inteligenței emoționale:

  • recunoașterea emoțiilor,
  • gestionarea reacțiilor emoționale,
  • dezvoltarea empatiei.

Povestitorul împreună cu doi prieteni de nădejde, Emotic și Emotica, îl invită pe copil să călătorească cu ei în Țara Emoțiilor și să descopere printr-o poveste audio, toate misterele acestei lumi.

Cd-ul este esențial să fie ascultat împreună cu un adult, (părinte, dascăl, terapeut), care să îndrume copilul pe parcursul materialulului audio și să participe la jocurile propuse de Povestitor.

 Materialul poate fi ascultat acasă, în grupa de la grădinița sau la ora de dezvoltare personală de la clasa pregătitoare, precum și în mașină pentru a ușura călătoriile lungi.

     Haide și tu alături de noi în călătorie spre Țara Emoțiilor!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0620 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.