• Știri

  • 41 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Personajul Mihaela – valoare autentic românească
După mai bine de un sfert de secol de absență nemotivată, iată că Mihaela, acest personaj emblematic care a însuflețit copilăria românilor după anul 1970, se întoarce printre copiii generației de azi prin intermediul concursului national și internațional „Micul Artist, Europreșcolarul – Sărbătorim Centenarul Marii Uniri prin promovarea valorilor autentice românești”.
Sărbătorește Centenarul Marii Uniri alături de Editura Diana!
Editura Diana vă invită să aniversăm într-un mod inedit Centenarul Marii Uniri prin participarea la concursul educațional „Micul artist, Europreșcolarul”.
În calitate de cadre didactice organizatoare, aveți șansa de a participa la un proiect european/internațional care are ca obiectiv performanța și progresul preșcolarilor. Acest concurs îmbină competiția și cooperarea, stimulează creativitatea și încurajează cunoașterea de către preșcolari a valorilor autentice românești.
 
Înscrieri la concurs: Până pe 29 noiembrie 2018
Concurs: 11 decembrie 2018
Editura Diana sărbătorește copilăria la Bookfest 2018
        În perioada 30 mai –3 iunie 2018, Editura Diana vă așteaptă la standul B12, în cel mai mare spațiu expozițional de la Romexpo, Pavilionul B2, din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2018, ediția a XIII-a.
Concursul Internaţional „Micul Artist - Europreșcolarul”
Europreșcolarul revine!
Participă la Concursul Internațional Micul Artist – Europreșcolarul!
 
TEMA CONCURSULUI: Sărbătorim Ziua Europei în Anul Centenarului Marii Uniri (1918-2018)

Concursul MICUL ARTIST se află în Calendarul Concursurilor Școlare Naționale organizate în anul 2017-2018, la Anexa 6, nr. 115.
 
Noi vă recomandăm!
Concurs „Cu Europa... la joacă - Micul Artist”
Fundația pentru Evaluarea Competențelor în Educație (FECED) și Editura Diana vă invită să participați la concursul școlar MICUL ARTIST, ediția 2018, faza I, desfășurat în data de 27 martie 2018, în cadrul Proiectului Educațional Internațional „Cu Europa... la joacă”.
Sărbătorim 15 ani de activitate
În luna februarie, Editura Diana aniversează 15 ani de activitate.
Cu această ocazie, răsturnăm prețurile și vă oferim reduceri de până la 51% și cadou cartea „România, țara mea” pentru orice comandă mai mare de 51 lei.
Prinde promoțiile aniversare și sărbătorește alături de Editura Diana!
Vă dăm întâlnire la Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură
Editura Diana vă invită la Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură, în perioada 22 - 26 noiembrie 2017, la Pavilionul Central al Romexpo – Nivel 0.00, stand 22 (Bulevardul Eugen Preda).
Micul Artist - Competiție cu suport și probă artistică
Editura Diana și FECED vă invită să participați la Competiția „Micul Artist”, faza a II-a, desfășurată în cadrul Proiectului Educațional Internațional de Evaluare a Competențelor „Cu Europa... La joacă”.
Promo non-stop!
Mai este foarte puțin timp până se dă startul noului an școlar 2017-2018.
Invitație la Salonul Internațional de Carte „Bookfest” 2017!
Editura Diana vă invită să participați, în perioada 24 – 28 mai, la evenimentele editoriale din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest, ediția a XII-a, ce va avea loc în incinta Complexului Expozițional Romexpo, Pavilionul C2, la standul cu indicativul B10.
Cititorii și iubitorii de cultură vor avea prilejul să se bucure de un adevărat festin cultural în luna mai. Evenimente culturale, literare, conferințe, lansări de carte, precum și zile aniversare, îi vor desfăta intelectual și emoțional.
Luna aprilie a venit cu o primăvară de poveste, dar și cu multe evenimente aniversare care fac elogiul cunoașterii și al tinereții.
Pagina: 1234
Created in 0.0714 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.