• Blog

  • 872 articole
  • Ordonează-le după:
  • Articole pe pagină:
Editura Diana sărbătorește copilăria la Bookfest 2018
        În perioada 30 mai –3 iunie 2018, Editura Diana vă așteaptă la standul B12, în cel mai mare spațiu expozițional de la Romexpo, Pavilionul B2, din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2018, ediția a XIII-a.
Concursul Internaţional „Micul Artist - Europreșcolarul”
Europreșcolarul revine!
Participă la Concursul Internațional Micul Artist – Europreșcolarul!
 
TEMA CONCURSULUI: Sărbătorim Ziua Europei în Anul Centenarului Marii Uniri (1918-2018)

Concursul MICUL ARTIST se află în Calendarul Concursurilor Școlare Naționale organizate în anul 2017-2018, la Anexa 6, nr. 115.
 
Concurs „Cu Europa... la joacă - Micul Artist”
Fundația pentru Evaluarea Competențelor în Educație (FECED) și Editura Diana vă invită să participați la concursul școlar MICUL ARTIST, ediția 2018, faza I, desfășurat în data de 27 martie 2018, în cadrul Proiectului Educațional Internațional „Cu Europa... la joacă”.
Sărbătorim 15 ani de activitate
În luna februarie, Editura Diana aniversează 15 ani de activitate.
Cu această ocazie, răsturnăm prețurile și vă oferim reduceri de până la 51% și cadou cartea „România, țara mea” pentru orice comandă mai mare de 51 lei.
Prinde promoțiile aniversare și sărbătorește alături de Editura Diana!
Noi vă recomandăm!
Vă dăm întâlnire la Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură
Editura Diana vă invită la Târgul Internațional GAUDEAMUS - Carte de învățătură, în perioada 22 - 26 noiembrie 2017, la Pavilionul Central al Romexpo – Nivel 0.00, stand 22 (Bulevardul Eugen Preda).
...
...
...
Promo non-stop!
...
...
...
...
Pagina: 12345...73
Created in 0.0641 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.