În luna februarie, Editura Diana aniversează 15 ani de activitate, iar cu acest prilej vă mulțumim pentru toată încrederea și susținerea acordate!

Într-un deceniu și jumătate ne putem mândri cu peste 1500 de titluri publicate, printre care cărți, jocuri sau materiale didactice pentru copii, dascăli și părinți și mii de clienți fericiți! De-a lungul timpului am dovedit devotamentul nostru față de sloganul companiei, „Educație de calitate pentru fiecare!” și promitem să ne ridicăm la aceleași nivel și de acum înainte!

Calendarul de evenimente pentru anul 2018 se anunță a fi unul cu o configurație aparte, simbolică și aniversară. Alături de titlurile noi, Editura Diana va pregăti adevărate spectacole ale cărții și jocului, precum și lansări-eveniment la târgurile de carte prestigioase de la nivel național. Împreună cu autorii și cititorii noștri, vom căuta să ducem povestea mai departe prin proiectele editoriale inedite ale anului.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate răsturnăm prețurile și vă oferim reduceri de până la 51%! Și cum un lucru bun nu vine niciodată singur, în luna februarie vă oferim CADOU cartea tip armonică „România, țara mea” (dimensiune desfășurată 386 cm/32 cm), în valoare de 39. 99 lei, cu ocazia Centenarului, pentru orice comandă mai mare de 51 lei (oferta nu se cumulează cu alte campanii).

Prinde promoțiile aniversare și sărbătorește alături de Editura Diana!