În perioada 30 mai –3 iunie 2018, Editura Diana vă așteaptă la standul B12, în cel mai mare spațiu expozițional de la Romexpo, Pavilionul B2, din cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest 2018, ediția a XIII-a.

        Cititorii vor descoperi printre titlurile expuse la standul Editurii Diana noutățile editoriale care vor aduce bucurie în sufletele copiilor și îi va familiariza cu minunata lume a cărților.

        Ca și la edițiile precedente ale Salonului de Carte Bookfest, Editura Diana a rezervat copiilor o serie de surprize și evenimente distractive. Programul lansărilor de carte care vor avea loc la standul Editurii Diana este următorul:

  • Joi, 31 mai 2018, de la ora 11: 00 – evenimentul de lansare a două jocuri de puzzle XXL, de podea, cu titlurile: „Anotimpurile” și „Animalele și mediul lor de viață”, consilier editorial Mariana Andreianu
  • Vineri, 1 iunie 2018, de la ora 11: 00 – lansarea a 35 de jocuri educative de tip Montessori „Învăț prin joc” în limba română, engleză, germană și maghiară;
  • Sâmbătă, 2 iunie 2018, de la ora 12: 00 – evenimentul de lansare a pachetului educațional „România 100” dedicat Centenarului, care este format dintr-un puzzle intitulat „Harta României pentru copii” și o cărticică ilustrată cu titlul „România 100”.

        În cadrul acestor evenimente, pe lângă oferta de carte și jocuri educaționale special create pentru copii, micuții iubitori de literatură se vor bucura de o serie de activități distractive și creative prin care le vor fi antrenate îndemânarea și imaginația.

        De asemenea, vizitatorii standului Editurii Diana vor avea parte de reduceri și promoții care îi vor încânta. Fiecare achiziție vă aduce un voucher cadou plus multe alte surprize!

        Vă așteptăm cu mic, cu mare să ne bucurăm de o veritabilă sărbătoare a cărții și a jocului la standul Editurii Diana de la Bookfest 2018!