Cărţi, manuale, materiale didactice - Librărie virtuală fata
vezi coşul
contul meu
comandă
Caută
Categorii
Descarcă oferta
Catalog gradinita
Catalog scoala
Concursul EuroPreşcolarul
Bucuriile Copilăriei

Regulament "Concurs EuroPreșcolarul”

 afis-europre.jpg

 

GHIDUL ORGANIZATORULUI

Proiect  EDUCATIONAL  INTERNATIONAL

DE  EVALUARE  A  COMPETENTELOR

„CU EUROPA ... LA JOACA”

EUROPRESCOLARUL

EVALUARE NAŢIONALĂ LA GRUPĂ, FAZA a III-a

FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE, SUBIECTELE POT FI DESCĂRCATE DE PE  www.edituradiana.ro

DATE IMPORTANTE

ÎNSCRIERI: 17 feb. - 7 mar. 2014

Sosesc coletele: 12-17 martie

PREGĂTIREA PARTICIPANŢILOR: 17 - 21 martie 2014

CONCURS: 26 martie 2014

VĂ OFERIM

Suportul didactic pentru pregătirea concursului: Cartea „EUROPREŞCOLARUL” structurată pe patru mari capitole (noţiuni despre Uniunea Europeană, subiecte din anii precedenţi, jocuri didactice şi un special şi consistent capitol dedicat educaţiei pe care familia o poate face copilului);

Şansa de a concura alături de preşcolarii din toată ţara şi din străinătate;

Premiu garantat – O JUCĂRIE pentru fiecare carte achiziţionată;

Diplome recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru PORTOFOLIUL EDUCAŢIONAL al preşcolarului şi al cadrului didactic;

UN STICK DE MEMORIE, pentru minimum 10 cărţi „EUROPREŞCOLARUL” achiziţionate;

O TABLETĂ, cadou pentru comenzi de minimum 200 de cărţi;

Fişa de concurs corectată de Organizatorul de Grup şi validată de Orga­nizatorul pe Unitate;

Preşcolarul merge acasă cu Fişa de concurs corec­tată, Diploma completată, jucăria şi cartea „EUROPREŞCOLARUL”.

     Cum se face premierea pe grădiniţă:

                Premiul I – se acordă preşcolarilor care au obţinut 100 de puncte;

                Premiul al II-lea – se acordă preşcolarilor care au obţinut 90-99 de puncte;

                Premiul al III-lea – se acordă preşcolarilor care au obţinut 80-89 de puncte;

                Menţiune – se acordă preşcolarilor care au obţinut 70-79 de puncte.

Tragere la sorţi în unitatea dumneavoastră!

La fiecare 20 de cărţi achiziţionate, EDITURA DIANA și FUNDAȚIA PENTRU EVALUAREA COMPETENȚELOR ÎN EDUCAȚIE (FECED) vă trimit un material didactic (altul decât cadoul surpriză de participare) pentru Premiul Special pe Unitate;

Europreşcolarul respectă noul curriculum aprobat prin O.M. NR. 5233/01.09.2008 şi are subiecte acce­si­bile, adaptate vârstelor copiilor, cu între­bări concise, imagini mari şi clare;

Concursul încurajează participarea pre­şco­la­ri­lor de grupă mică, mijlocie și mare, stimulându-i practic prin desenele şi textele folo­site „să citească” singuri întrebările şi să încer­cu­iască, să bifeze sau să completeze răspunsurile corecte.

Din 15 lei/carte, se acordă o reducere de 30% pentru comenzile efectuate până la data de 7 martie 2014, care va fi folosită pentru achiziţionarea cărţilor copiilor defavorizaţi, a altor cadouri pentru copiii participanţi şi nu în ultimul rând pentru achiziţionarea materialelor didactice necesare la grupă.

În anul şcolar 2013-2014, Proiectul Educaţional Internaţional CU EUROPA ... LA JOACĂ – EUROPREŞCOLARUL  cuprinde  4  faze, care se vor desfăşura câte două în fiecare semestru.

CONCURSUL CU CELE MAI MULTE ŞI MAI VARIATE PREMII!

   PROIECTUL internaţional „CU EUROPA ... LA JOACĂ – EUROPREȘCOLARUL”  se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei NAȚIONALE şi este reaprobat prin protocolul de colaborare cu nr. 50248 din 08.08.2011, regăsindu-se în C.A.E.R., pagina 4, Poziţia 76 şi în C.a.e.n. conform adresei nr. 85f/25.04.2013 ELIBERATĂ DE DIRECŢIA GENERALĂ „EDUCAŢIE ŞI ÎNVĂŢĂMÂNT PE TOT PARCURSUL VIEŢII” ŞI ÎN SCRISOAREA METODICĂ ANUALĂ.

DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

În perioada 12-17 martie 2014, coletul soseşte prin poştă/curierat împreună cu următoarele documente: Cărţile „EUROPREŞCOLARUL”, fişele de concurs, diplomele preşcolarilor, baremul de corectare pe vârste, diplomele educatoarelor, acordurile de parteneriat, adeverinţele, formularul-tip CÂȘTIGĂTORII EUROPREŞCOLARUL, cadourile surpriză şi factura fiscală.

Organizatorul/preşedintele asociaţiei/comitetului de părinţi trebuie să ridice coletul de la poştă sau curier, pe care îl va duce la grădiniţă, unde îl va deschide în prezenţa unui cadru didactic din unitate şi va verifica conţinutul lui. După ce se constată că totul este în ordine, se distribuie cărţile „Europreşcolarul” şi începe pregătirea copiilor, care se desfăşoară în perioada 17 - 21 martie 2014.

În ziua concursului – 26 martie 2014 – educatoarea va înmâna fiecărui preşcolar fişa de concurs, apoi va citi întrebările pe rând, aşteptând ca preşcolarii să încercuiască răspunsul corect pentru a trece la următoarea întrebare. Concursul se încheie în momentul în care toţi preşcolarii încercuiesc răspunsul ultimei întrebări.

ATENŢIE! La sfârşitul fiecărei fişe există un subiect de BARAJ, care ajută la departajarea concurenţilor. Timpul de lucru este de 20-40 de minute, iar preşcolarul trebuie să folosească fie cre­ioane colorate, fie carioci pentru încercuirea răspunsurilor de pe fişa de concurs.

Cu acordul conducerii unităţii de învăţământ, organizatorul va stabili, la libera alegere, atât ora cât şi sala necesară desfăşurării concursului.

Dacă, din motive obiective, concursul nu se poate desfăşura pe data de 26 martie 2014, vă rugăm să-l organizaţi anterior acestei date după orele de curs, cu notificarea în scris a organizatorului general (FECED şi Editura Diana), la adresa: info@edituradiana.ro

PAŞII CARE TREBUIE URMAŢI PENTRU ÎNSCRIEREA CORECTĂ LA CONCURS

Pasul 1: Expediați contravaloarea cărţilor către EDITURA DIANA de la orice sucursală Bancpost sau de la orice Oficiu Poştal din ţară, prin depunere de numerar până la data de 7 martie 2014. Suma expediată se calculează astfel: 15 lei/carte - 30% REDUCERE => 10,5 lei/carte.

Date necesare la Bancă/poştă

Titular: EDITURA DIANA, CIF RO15596697

CONT: RO90BPOS03406534982RON01 BANCPOST,  sucursala  Exerciţiu,  Piteşti,  Argeş

Depunător: ............................. (nume organizator + denumire grădiniţă)

Detalii: „Cu Europa ... la joacă – EUROPREŞCOLARUL” + ... (numărul cărţilor)

PASUL 2:      ÎNSCRIEREA PE INTERNET

Completaţi integral, online formularul de comandă „EUROPREŞCOLARUL”, accesând pagina de internet www.edituradiana.ro în orice moment al zilei. Aceasta este cea mai simplă metodă de înscriere la concurs, unde nu trebuie să ataşați copie după chitanţa de la BANCĂ/POŞTĂ.

        ÎNSCRIEREA PRIN fax

Completaţi integral formularul DE COMANDĂ de mai jos, decupaţi-l şi trimiteţi-l împreună cu o copie a chitanței de la bancă/poştă la numărul de fax 0248/255555, în orice moment al zilei.

        ÎNSCRIEREA Prin scrisoare

Completaţi integral formularul DE COMANDĂ de mai jos, decupaţi-l şi trimiteţi-l împreună cu o copie a chitanței de la bancă/poştă la adresa: EDITURA DIANA, O.p. 5, C.p. 20, Gh. 1, Piteşti, Argeș.

Toate cele trei modalităţi de înscriere sunt acceptate de către EDITURA DIANA și FUNDAȚIA PENTRU EVALUAREA COMPETENȚELOR ÎN EDUCAȚIE (FECED). Vă rugăm să nu aşteptaţi ultima zi de înscriere (7 martie 2014), deoarece linia telefonică va fi foarte aglomerată.

Pentru nelămuriri, întrebări sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa: info@edituradiana.ro

Program de lucru: 8:30-17:00, Luni-Vineri.

Tel.: 0248/253 370, 0248/253 555, 0348/730 123, 0749/208 238, 0755/033 374; Fax: 0248/255 555.

 

Chestionare
Concursul EuroŞcolarul
loader
Caut in catalog...
loader