Cărţi, manuale, materiale didactice - Librărie virtuală fata
vezi coşul
contul meu
comandă
Categorii
Caută
Descarcă oferta
Catalog gradinita
Catalog scoala
Povesti Audio
emblema.gif
Bucuriile Copilăriei

Regulament "Concurs EuroPreșcolarul”

 banner-concurs-euroscolar-si-europrescolar-2014.png

 

PROIECT EDUCATIONAL INTERNATIONAL DE EVALUARE A COMPETENTELOR

GHIDUL ORGANIZATORULUI

„CU EUROPA ... LA JOACĂ”

EUROPREȘCOLARUL

Ne pregătim de 1 Decembrie,  Ziua Națională a României!

EVALUARE NAŢIONALĂ LA GRUPĂ, FAZA I

 

DATE IMPORTANTE:

ÎNSCRIERI: 6 oct.-31 oct. 2014

SOSESC COLETELE: 17-21 noiembrie 2014

PREGĂTIREA PARTICIPANŢILOR: 24-26 noiembrie 2014

CONCURS: 27 noiembrie 2014

VĂ OFERIM:

Suportul didactic pentru pregătirea concursului: Cartea „EUROPREŞCOLARUL” structurată pe patru mari capitole (Despre România, subiecte ajutătoare pentru pregătirea copiilor, jocuri didactice şi un special şi consistent capitol dedicat educaţiei patriotice);

Şansa de a concura alături de preşcolarii din toată ţara şi din străinătate;

Premiu garantat – UN CADOU TEMATIC pentru fiecare carte achiziţionată;

Diplome recunoscute de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru PORTOFOLIUL EDUCAŢIONAL al preşcolarului şi al cadrului didactic;

UN SET COMPUS DINTR-UN PIX ȘI UN CREION MECANIC, îmbrăcate în piele ecologică, într-un toc elegant, cu fermoar, pentru minimum 10 cărţi „EUROPREŞCOLARUL” achiziţionate;

La fiecare 100 de cărţi achiziţionate, EDITURA DIANA și FUNDAȚIA PENTRU EVALUAREA COMPETENȚELOR ÎN EDUCAȚIE (FECED) vă trimit un album despre România, ediție de lux, limitată, pentru Premiul Special pe Unitate;

O TABLETĂ, cadou pentru comenzi de minimum 200 de cărţi;

Fişa de concurs corectată de Organizatorul de Grup şi validată de Organizatorul pe Unitate;

Preşcolarul merge acasă cu Fişa de concurs corectată, Diploma completată, cadoul tematic şi cartea „EUROPREŞCOLARUL”.

     Cum se face premierea pe grădiniţă:

                Premiul I – se acordă preşcolarilor care au obţinut 100 de puncte;

                Premiul al II-lea – se acordă preşcolarilor care au obţinut 90-99 de puncte;

                Premiul al III-lea – se acordă preşcolarilor care au obţinut 80-89 de puncte;

                Menţiune – se acordă preşcolarilor care au obţinut 70-79 de puncte.

Tragere la sorţi în unitatea dumneavoastră!

Europreşcolarul respectă noul curriculum aprobat prin O.M. NR. 5233/01.09.2008 şi are subiecte accesibile, adaptate vârstelor copiilor, cu întrebări concise, imagini mari şi clare.

Tema acestei ediții este Ziua Națională a României. Concursul încurajează participarea preşcolarilor de grupă mică, mijlocie și mare, stimulându-i practic prin desenele şi textele cu tematică patriotică folosite, „să citească” singuri întrebările şi să încercuiască, să bifeze sau să completeze răspunsurile corecte.

Din 15 lei/carte, se acordă o reducere de 30% pentru comenzile efectuate până la data de 31 octombrie 2014, care va fi folosită pentru achiziţionarea cărţilor copiilor defavorizaţi, a altor cadouri tematice pentru copiii participanţi şi nu în ultimul rând pentru achiziţionarea materialelor didactice necesare la grupă. Reducerea comercială rămâne la dispoziţia organizatorului/asociaţiei/comitetului de părinţi pentru acoperirea tuturor cheltuielilor indirecte (taxe poştale, bancare, de transport sau expediere etc.), pentru înscrierea copiilor defavorizaţi sau dotarea cu alte materiale didactice. Vă recomandăm să păstraţi bonurile, facturile şi chitanţele aferente.

În anul şcolar 2014-2015, Proiectul Educaţional Internaţional CU EUROPA ... LA JOACĂ – EUROPREŞCOLARUL  cuprinde  4  faze, care se vor desfăşura câte două în fiecare semestru.

CONCURSUL CU CELE MAI MULTE ŞI MAI VARIATE PREMII!

CADOUL GRUPEI:

Set compus dintr-un pix și un creion mecanic, îmbrăcate în piele ecologică, într-un toc elegant, cu fermoar.

   PROIECTUL internaţional „CU EUROPA ... LA JOACĂ – EUROPREȘCOLARUL”  se desfăşoară în parteneriat cu Ministerul Educaţiei NAȚIONALE şi este reaprobat prin protocolul de colaborare cu nr. 50248 din 08.08.2011 și, suplimentar, regăsindu-se în C.A.E.n., pagina 12, Poziţia 10, a8 – domeniul Culturi şi civilizaţii ŞI ÎN SCRISOAREA METODICĂ ANUALĂ.

DESFĂŞURAREA CONCURSULUI

În perioada 17-21 noiembrie 2014, coletul soseşte prin poştă/curierat împreună cu următoarele documente: Cărţile „EUROPREŞCOLARUL”, fişele de concurs, diplomele preşcolarilor, baremul de corectare pe vârste, diplomele educatoarelor, acordurile de parteneriat, adeverinţele, formularul-tip CÂȘTIGĂTORII EUROPREŞCOLARUL, cadourile tematice şi factura fiscală.

Organizatorul/preşedintele asociaţiei /comitetului de părinţi trebuie să ridice coletul de la poştă sau curier, pe care îl va duce la grădiniţă, unde îl va deschide în prezenţa unui cadru didactic din unitate şi va verifica conţinutul lui. După ce se constată că totul este în ordine, se distribuie cărţile „Europreşcolarul” şi începe pregătirea copiilor, care se desfăşoară în perioada 24-26 noiembrie 2014.

În ziua concursului – 27 noiembrie 2014 – educatoarea va înmâna fiecărui preşcolar fişa de concurs, apoi va citi întrebările pe rând, aşteptând ca preşcolarii să încercuiască răspunsul corect pentru a trece la următoarea întrebare. Concursul se încheie în momentul în care toţi preşcolarii încercuiesc răspunsul ultimei întrebări.

ATENŢIE! La sfârşitul fiecărei fişe există un subiect de BARAJ, care ajută la departajarea concurenţilor. Timpul de lucru este de 20-40 de minute, iar preşcolarul trebuie să folosească fie creioane colorate, fie carioci pentru încercuirea răspunsurilor de pe fişa de concurs.

Cu acordul conducerii unităţii de învăţământ, organizatorul va stabili, la libera alegere, atât ora cât şi sala necesară desfăşurării concursului.

Dacă, din motive obiective, concursul nu se poate desfăşura pe data de 27 noiembrie 2014, vă rugăm să-l organizaţi anterior acestei date după orele de curs, cu notificarea în scris a organizatorului general (FECED şi Editura Diana), la adresa: info@edituradiana.ro

PAŞII CARE TREBUIE URMAŢI PENTRU ÎNSCRIEREA CORECTĂ LA CONCURS

Pasul 1: Expediați contravaloarea cărţilor către EDITURA DIANA de la orice sucursală Bancpost sau de la orice Oficiu Poştal din ţară, prin depunere de numerar până la data de 31 octombrie 2014. Suma expediată se calculează astfel: 15 lei/carte - 30% REDUCERE => 10,5 lei/carte.

Date necesare la Bancă/poştă

Titular: EDITURA DIANA, CIF RO15596697

CONT: RO90BPOS03406534982RON01 BANCPOST,  sucursala  Exerciţiu,  Piteşti,  Argeş

Depunător: ............................. (nume organizator + denumire grădiniţă)

Detalii: „Cu Europa ... la joacă – EUROPREŞCOLARUL” + ... (numărul cărţilor)

PASUL 2:      ÎNSCRIEREA PE INTERNET

Completaţi integral, online formularul de comandă „EUROPREŞCOLARUL”, accesând pagina de internet www.edituradiana.ro în orice moment al zilei. Aceasta este cea mai simplă metodă de înscriere la concurs, unde nu trebuie să ataşați copie după chitanţa de la BANCĂ/POŞTĂ.

Pentru nelămuriri, întrebări sau alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa: info@edituradiana.ro

Program de lucru: 830-1700, Luni-Vineri.

 

Tel.: 0248/253 370, 0248/253 555, 0348/730 123, 0749/208 238, 0755/033 374; Fax: 0248/255 555.

Concursul EuroŞcolarul
Concursul EuroPreşcolarul
Chestionare
loader
Caut in catalog...
loader