Unde primesc comanda?

Coletul îl puteţi ridica de la Oficiul Poștal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă. Pentru a ridica coletul, dumneavoastră trebuie să vă deplasați la oficiul poștal arondat. În mod normal, veti primi un aviz în cutia postală prin care sunteți invitați să mergeți la oficiul poștal în momentul în care coletul a ajuns.Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
 
Pentru clienții care doresc - livrarea comenzilor mai mari de 200 lei se va face prin curier sau delegat al firmei, la adresa indicată de client - în 1-3 zile lucratoare - cu telefon în prealabil pentru livrarea coletului la adresa pe care ați introdus-o sau la altă locație cerută de dvs. - în intervalul orar 08-16 și fără taxă de livrare.
(Pot fi unele excepții în lunile septembrie și octombrie).
 

Ce reduceri se acordă comenzilor din librăria virtuală?

30% - reducere standard;
25% - reducere standard pentru jocuri și materiale art&craft;
45% - pentru „Pachetul educațional-creativ pentru clasa pregătitoare”;
42% - pentru „Pachetul educațional A4 pe domenii” (3-4/4-5/5-6 ani);
35% - pentru setul A4 pe domenii (3-4/4-5/5-6 ani) și pentru „Pachetul educațional B5” (3-4/4-5/5-6 ani);
între 50 și 70% - pentru campanii promoționale - în limita stocului disponibil.
 

Pentru comenzi mai mici de 150 lei se adauga taxe poștale în valoare de 15 lei.

 

Reducerea de volum se acorda la valoarea cumulată a comenzii (prețurile promoționale de pe www.edituradiana.ro pot fi diferite față de prețurile din oferta generală) - numai dacă nu s-a aplicat o altă reducere.

 

Când primesc comanda?

Pentru titlurile aflate în stoc (în general nu sunt probleme cu stocul), termenul de livrare este de aproximativ 1-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Pentru comenzile din lunile septembrie și octombrie termenul de livrare se poate dubla
Livrarea este condiţionată de stocul disponibil!
 

Cum plătesc?

Achitarea costului produselor Editurii Diana se face în momentul în care ridicaţi coletul (cei mai multi clienti procedeaza astfel).
Puteti opta și pentru varianta de plata electronică, în secțiunea securizată oferită de operatorul MobilPay.
Se poate plăti și prin ordin de plată (în cont comercial sau în cont de trezorerie) sau prin instrument bancar (CEC sau BO) în sistem ramburs, valabil doar pentru persoanele juridice.
 

Cine plăteşte taxele poştale?

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 lei, plata taxelor postale cade în sarcina cumpărătorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei în momentul expedierii coletului. În prezent ele au valoarea de 15 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiază de achitarea taxelor postale de către Editura Diana.
 
Nu se percep taxe de livrare prin curier/delegat al firmei pentru comenzile mai mari de 200 de lei.
 

Se poate plăti și prin virament bancar?

Da.Pe baza facturii proforme se poate face plata în contul bacar al societății noastre (inclusiv prin trezorerie). Pentru expedierea coletului către dvs. vă rugăm să ne transmiteți pe fax sau pe mail confirmarea plății (copia dupa ordinul de plată).
                 Dacă vrei să alegi dintr-o gamă variată de cărți educaționale și materiale didactice pentru învățământul preșcolar și primar, aceasta este destinația potrivită!
                 Editura Diana te așteaptă în librăria educațională cu materiale și cărți didactice realizate la standarde europene, în condiții grafice deosebite, în conformitate cu programele școlare aprobate de Ministerul Educației Naționale.
                Motto-ul Editurii Diana – Educație de calitate pentru fiecare! – reprezintă foarte bine ceea ce își dorește să realizeze această librărie educațională, și anume: accesul fiecărui copil la o educație de calitate pentru că educația deschide drumuri în viață.
Sediul social:
Piteşti, bld. Petrochimiştilor, bl. B3, sc. C, ap. 5, jud. Argeş
 
Adresa de corespondenţă:
Piteşti, OP 5, CP 20, GH 1, Jud. Argeş
 
Punct de lucru:
Str. Teilor, nr 28, Bradu, Jud. Argeș
 
Mobil:
0749.208.238 - informaţii și comenzi
0753.049.378 - comenzi
0755.033.374 - informaţii, reclamaţii și comenzi
 
Tel.: 0248.253.370 - comenzi învăţământ preşcolar
Tel.: 0348.730.123 - comenzi învăţământ primar
Tel.: 0248.253.555 - comenzi şi diverse informaţii
 

Fax.: 0248.255.555

 

E-mail :
office@edituradiana.ro
info@edituradiana.ro (pentru informatii generale)
comenzi@edituradiana.ro (pentru comenzi on-line)
vanzari@edituradiana.ro (pentru comenzi)
librarie@edituradiana.ro (pentru librării)
sesizari@edituradiana.ro (pentru sesizări și reclamații)

1. Găsiţi produsele care vă interesează

Nu uitați să folosiți căsuța de căutare rapidă, aflată în partea de sus a monitorului! Introduceți date despre produsul căutat: nume, editura, tip de produs, etc.
 

2. Adăugaţi produsele alese în coşul de cumpărături

Pentru aceasta apăsaţi pe butonul adaugă în coş situat în dreptul produsului respectiv.
 

3. Vizualizaţi conţinutul coşului de cumpărături

Daţi clic asupra butonului vezi coşul aflat în partea dreapta-sus a ecranului. Dacă v-aţi răzgândit în privinţa vreunui produs, este suficient să-i bifaţi căsuţa poziţionată în coloana Elimină. Pentru modificarea cantităţilor, folosiţi-vă de butonul actualizează coşul.
 

4. Creaţi-vă un cont

Completaţi toate câmpurile obligatorii. Altfel contul nu va fi creat.
 

5. Confirmaţi comanda

Mergeţi "la casă" şi confirmaţi comanda. O copie a comenzii făcută de dvs. veţi primi pe adresa de e-mail cu care v-aţi înregistrat, După aceasta tot ceea ce vă rămâne de făcut este să aşteptaţi livrarea comenzii. Ulterior veți fi informați prin e-mail când pleacă coletul către dvs.
 

Se poate trimite comanda și direct, printr-un e-mail?

Da, la adresa comenzi@edituradiana.ro .
În acest caz vă rugăm să ne comunicați datele de livrare și/sau de facturare.

 Reclamaţiile legate de livrarea incorectă a produselor se fac în termen de 24 de ore de la recepţia-primirea coletului, prin telefon sau la adresa de e-mail: info@edituradiana.ro . 

Pentru clienţii persoane juridice (librării) care doresc să colaboreze cu Editura Diana - vă rugăm să ne contactaţi la adresa: librarie@edituradiana.ro .

Created in 0.2061 sec