Despre livrare

Unde primesc comanda?

Coletul îl puteţi ridica de la Oficiul Poștal arondat adresei pe care aţi furnizat-o în formularul de comandă. Pentru a ridica coletul, dumneavoastră trebuie să vă deplasați la oficiul poștal arondat. În mod normal, veti primi un aviz în cutia postală prin care sunteți invitați să mergeți la oficiul poștal în momentul în care coletul a ajuns.Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.
 
Pentru clienții care doresc - livrarea comenzilor mai mari de 200 lei se va face prin curier sau delegat al firmei, la adresa indicată de client - în 1-3 zile lucratoare - cu telefon în prealabil pentru livrarea coletului la adresa pe care ați introdus-o sau la altă locație ceruă de dvs. - în intervalul orar 08-16 și fără taxă de livrare. (Pot fi unele excepții în lunile septembrie și octombrie).
 

Ce reduceri se acordă comenzilor din librăria virtuală?

Reduceri de volum!

- La comenzi între 50 şi 100 de lei – reducere de 10%.

- La comenzi între 100 şi 150 de lei – reducere de 15%.

- La comenzi între 150 şi 250 de lei – reducere de 20%.

- La comenzi între 250 şi 400 de lei – reducere de 25%.

- La comenzi peste 400 de lei – reducere de 30%.

Atenție! Reducerea de volum nu se aplică produselor aflate în alte promoții!

50% sau 65% sau 75% - pentru campanii promoționale - în limita stocului disponibil.

 

Pentru comenzi mai mici de 150 lei se adauga taxe poștale în valoare de 15 lei.

 

Reducerea de volum se acorda la valoarea cumulată a comenzii (prețurile promoționale de pe www.edituradiana.ro pot fi diferite față de prețurile din oferta generală) - numai dacă nu s-a aplicat o altă reducere.

 

Când primesc comanda?

Pentru titlurile aflate în stoc (în general nu sunt probleme cu stocul), termenul de livrare este de aproximativ 1-4 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Pentru comenzile din lunile septembrie și octombrie termenul de livrare se poate dubla. Livrarea este condiţionată de stocul disponibil.
 

Cum plătesc?

Achitarea costului produselor Editurii Diana se face în momentul în care ridicaţi coletul (cei mai multi clienti procedeaza astfel).
Puteti opta și pentru varianta de plata electronică, în secțiunea securizată oferită de operatorul MobilPay.
Se poate plăti și prin ordin de plată (în cont comercial sau în cont de trezorerie) sau prin instrument bancar (CEC sau BO) în sistem ramburs, valabil doar pentru persoanele juridice.
 
 
 

Cine plăteşte taxele poştale?

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 150 lei, plata taxelor postale cade în sarcina cumpărătorului. Taxele postale sunt dependente de tarifele curente ale postei în momentul expedierii coletului. În prezent ele au valoarea de 15 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 150 lei beneficiază de achitarea taxelor postale de către Editura Diana.
 
Nu se percep taxe de livrare prin curier/delegat al firmei pentru comenzile mai mari de 200 de lei.
 

Se poate plăti și prin virament bancar?

Da.Pe baza facturii proforme se poate face plata în contul bacar al societății noastre (inclusiv prin trezorerie). Pentru expedierea coletului către dvs. vă rugăm să ne transmiteți pe fax sau pe mail confirmarea plății (copia dupa ordinul de plată).
Created in 0.2276 sec