Spiridușii și primul ajutor - Când copiii se îmbolnăvesc

Spiridușii și primul ajutor - Când copiii se îmbolnăvesc
-25%
ISBN: 978-606-633-510-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 23
Format: 20x27
Preț: 11,99  lei
15,99  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

ABC-ul poveștilor terapeutice - Când copiii se îmbolnăvesc

Conștientizarea de către părinți a importanței pe care o are atitudinea adulților în fața bolii, a situațiilor în care corpul nostru are de suferit este un lucru extrem de important în relația cu copiii. Aceștia pot trece frecvent prin situații în care cad, se accidentează, se îmbolnăvesc, iar modul în care depășesc aceste prime încercări din viețile lor depinde tare mult de modul în care noi, adulții, reacționăm sau percepem situațiile.
Ne dorim să avem copii liniștiți și veseli, copii care acceptă că sunt și situații neplăcute în viețile noastre pe care, cu mult calm și încredere, le putem depăși. Uneori, e nevoie ca adulții să își amintească modelele de comportament preluate de la părinții lor în situașii de boală, să analizeze dacă au fost benefice sau nu și apoi să observe și să decidă ce își doresc să ducă mai departe în relația cu propriul lor copil.
Copiii care vor trata îmbolnăvirea ca pe un proces firesc, prin care mai trecem, se vor vindeca mai repede, vor reacționa mai bine în timpul tratamentului, vor fi înțelegători și liniștiți și, bineînțeles, se vor îmbolnăvi mai rar și mai puțin grav, pentru că nu au în memoria lor boala, percepută ca cel mai rău lucru din lume care li se poate întâmpla la un moment dat.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3359 sec