Spiridușii Băț și Șugubăț în misiune secretă - Dezvoltarea empatiei

Spiridușii Băț și Șugubăț în misiune secretă - Dezvoltarea empatiei
-25%
ISBN: 978-606-633-656-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 1
Pagini: 32
Format: 20x27
Preț: 11,21  lei
14,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc - da

DESCRIERE

ABC-ul poveştilor terapeutice- Dezvoltarea empatiei 

Empatia- înseamnă capacitatea de a ne pune in situația unei alte persoane și de a vedea lucrurile prin ochii acesteia, de a înțelege ce simte și de a-i fi alături. Empatia stă la baza unui caracter moral, a unui comportament responsabil și ajută la dezvoltarea unor relații sănătoase și la rezolvarea conflictelor. Povestea "Spiridușii Băț și Șugubăț în misiune secretă" le oferă copiilor un exemplu despre modul in care ar trebui să se gândească la ce simt cei cu care interacționează și la consecințele propiilor acțiuni.
 
Prin intermediul poveştilor şi jocurilor reuşim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa uşurinţă la urechile şi în sufletele lor.
 
Povestea şi jocurile devin o punte de legătura între nevoia părintelui sau a dascălului de a-l sprijini şi educa pe copil şi nevoia copilului de a se simţi conectat pentru a învăţa lucruri noi sau pentru a depăşi anumite situaţii (temeri, lipsa încrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilităţii, gestionarea emoţiilor puternice şi altele).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2909 sec