Set educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - clasa pregătitoare, semestrul al II-lea

Set educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - clasa pregătitoare, semestrul al II-lea
-40%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 64 + 64 + 84
Format: A4
Preț: 19,98  lei
33,30  lei (-40%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Set educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” pentru semestrul al II-lea AVIZAT 2018, conform OMEN 3022 din 08. 01. 2018, nr. 507.
Conține:
- Set două caiete educațional-creative cu activități integrate „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” (A4, color, 64 pagini fiecare), pentru semestrul al II-lea propune o abordare integrată a conținuturilor specifice disciplinelor prevăzute în programa școlară pentru clasa pregătitoare: Comunicare în limba română (CLR), Matematica și explorarea mediului (MEM), Dezvoltare personală (DP), Arte vizuale și abilități practice (AVAP). Caietele aduc în fața micului școlar două personaje îndrăgite de multe generații. Alături de Mihaela și Azorel, copiii pătrund în lumea poveștilor și descoperă eroi fantastici, cu puteri magice. Caietele sunt concepute pentru a fi folosite unul în continuarea celuilat, astfel încât conținutul lor poate fi parcurs într-o manieră constructivă și atractivă.
- GRATUIT: Caietul artistului „Decupăm, lipim și colorăm cu Mihaela” (A4, color, 84 de pagini) vine în completarea caietelor de activități integrate, fiind folosit pentru rezolvarea sarcinilor creative. Caietul este menit să dezvolte îndemânarea și imaginația copiilor.
- GRATUIT: DVD-ul cu desenele animate autentic românești „Mihaela și Azorel” care poate fi vizionat atât la școală, cât și acasă. Acesta cuprinde 16 episoade din binecunoscutul serial care a bucurat generații de copii.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Învățământ primar (cărți pentru școlari) - toate cărțile

Created in 0.2716 sec