Povestea veveriței Căstănica - Teama de separare/întoarcerea părintelui la locul de muncă

Povestea veveriței Căstănica - Teama de separare/întoarcerea părintelui la locul de muncă
-25%
ISBN: 978-606-633-648-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 32
Format: 20x27
Preț: 11,21  lei
14,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc - Da

DESCRIERE

ABC-ul poveştilor terapeutice-Teama de separare/ întoarcerea părintelui la locul de muncă

Teama de separare apare în jurul vârstei de șase-nouă luni și poate dura chiar până la vârsta de 12 ani. Odată cu mersul la grădință, teama de separe a copilului de părinte,în special față de persoana care l-a avut până atunci în grijă întreaga zi, crește în intesitate.
 "Povestea Veveriței Căstănica" prezintă modul in care copiii reacționează in momentul in care pleacă la grădiniță sau părinții se întorc la serviciu și calea prin care pot accepta și se pot obișnui cu această situație, fără ca relația părinte-copil să fie afectată. 
Prin intermediul poveştilor şi jocurilor reuşim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa uşurinţă la urechile şi în sufletele lor.
Povestea şi jocurile devin o punte de legătura între nevoia părintelui sau a dascălului de a-l sprijini şi educa pe copil şi nevoia copilului de a se simţi conectat pentru a învăţa lucruri noi sau pentru a depăşi anumite situaţii (temeri, lipsa încrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilităţii, gestionarea emoţiilor puternice şi altele).
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.4515 sec