Povestea Oiței Gogoșica - Creşterea încrederii în sine

Povestea Oiței Gogoșica - Creşterea încrederii în sine
-25%
ISBN: 978-606-633-637-6
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 32
Format: 20x27
Preț: 11,21  lei
14,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc - da

DESCRIERE

ABC-ul poveştilor terapeutice - Creşterea încrederii în sine

Unul dintre cei mai importanţi factori care contribuie la dezvoltarea copilului şi la succesul lui ulterior este încrederea în sine.
În prezent, foarte multe persoane se confruntă cu lipsa încrederii în sine, aşa că întrebarea pe care şi-o pune fiecare părinte este cum îi poate transmite copilului o mentalitate menită să-l ghideze spre succes."Povestea oiţei Gogoşica" ilustrează modul în care părerile negative ale celorlalţi îî pot afecta pe cei mici şi cât de important este ca aceştia să aibă despre sine o imagine corectă, care să-i ajute să aibă încredere în forţele proprii.
Prin intermediul poveştilor şi jocurilor reuşim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa uşurinţă la urechile şi în sufletele lor.
Povestea şi jocurile devin o punte de legătura între nevoia părintelui sau a dascălului de a-l sprijini şi educa pe copil şi nevoia copilului de a se simţi conectat pentru a învăţa lucruri noi sau pentru a depăşi anumite situaţii (temeri, lipsa încrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilităţii, gestionarea emoţiilor puternice şi altele).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2856 sec