Povestea Dragonului Furios si a Spiridusului Curajos - Agresivitatea din dubla perspectiva

Povestea Dragonului Furios si a Spiridusului Curajos - Agresivitatea din dubla perspectiva
-25%
ISBN: 978-606-633-657-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 1
Pagini: 28
Format: 20x27
Preț: 11,21  lei
14,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc - da

DESCRIERE

ABC-ul poveştilor terapeutice - -Agresivitatea din dublă perspectivă: agresor si agresat 

Agresivitatea apare ca o consencință a furiei, în principal în primii ani de viață, atunci când copiii descoperă lumea din jurul lor și dezvoltă noi abilități. În interacțiunile pe care le au cu cei din jur, cei mici experimentează, în general, ambele părți ale agresivității- cea de agresor și cea de victimă. Pentru a depăși aceste situații, ei au nevoie de sprijinul părinților, care îi ajută să ințeleagă fenomenul de agresivitate."Povestea dragonului furios și a spiridușului curajos" prezintă agresivitatea din ambele perspective și arată cum comunicarea si empatia sunt cele mai bune căi spre eliminarea agresivității. 
 
Prin intermediul poveştilor şi jocurilor reuşim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa uşurinţă la urechile şi în sufletele lor.
 
Povestea şi jocurile devin o punte de legătura între nevoia părintelui sau a dascălului de a-l sprijini şi educa pe copil şi nevoia copilului de a se simţi conectat pentru a învăţa lucruri noi sau pentru a depăşi anumite situaţii (temeri, lipsa încrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilităţii, gestionarea emoţiilor puternice şi altele).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2758 sec