PACHET START ENGLISH
59,99  lei
102,88  lei (-41,69%)

PACHET START ENGLISH

PACHET START ENGLISH
-41,7%
Editura:
Anul publicării: 2018
Preț: 59,99  lei
102,88  lei (-41,69%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

PACHETUL START ENGLISH conține:

- Logico Piccolo – set cu ramă – Early Bird. That's me

- Learn English with Humpty Dumpty – caiet de engleză pentru începători

- Dicționar ilustrat englez-român

- Puzzle – The Numbers

 

Logico Piccolo este un joc educativ și un instrument autodidact ce modulează în mod constructiv abilitățile copiilor. Mapa de engleză pentru începători, „Early bird”, se adresează copiilor din ciclul primar şi poate fi folosită indiferent de vârsta sau naționalitatea copiilor, atât timp cât aceştia pot citi. Scopul acestui joc este predarea unui vocabular potrivit pentru copii, într-un context cu structuri uşoare, propozitii interogative şi enunțiative. Astfel copiii vor putea să se exprime în limba engleză, pe baza temelor prezentate. Cele şaisprezece carduri tematice din mapa Logico vin unul în completarea celuilalt, repetarea acestora ducând la consolidarea vocabularului învăţat de către copii.

Learn English with Humpty Dumpty este un caiet de engleză pentru începători care are ca personaj central năzdrăvanul ou Humpty Dumpty. Cei mici vor învăța noțiuni elementare, vocabularul fiind organizat pe tematici precum formule de salut, alfabetul, numerele până la 10, familia mea, corpul meu și altele. În plus, în interiorul caietului veți găsi cântecele în engleză, versuri și întrebări de verificare, astfel copiii vor învăța într-o manieră distractivă cuvinte și expresii de bază ale limbii engleze.

Dicționarul ilustrat englez-român este instrumentul ideal prin care copiii se familiarizează cu limba engleză. Dicționarul beneficiază de o prezentare extrem de atractivă care contribuie la o înțelegere mai rapidă și mai facilă a vocabularului de bază a limbii engleze. Complet ilustrat, dicționarul va face din învățarea limbii engleze un proces plăcut și distractiv, fiind organizat tematic și îmbogățit cu imagini color.

Puzzle-ul educațional și distractiv The numbers from 1 to 20 conține 60 piese și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - CLASA PREGĂTITOARE 2017 - 2018

59,99  lei
100,84  lei (-40,51%)
Created in 0.2803 sec