Pachet „Ne distrăm cu Puf și Fin”, clasa I

Pachet „Ne distrăm cu Puf și Fin”, clasa I
-25%
ISBN: 9786066336734
Editura:
Anul publicării: 2018
Preț: 17,96  lei
23,95  lei (-25,01%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pachet „Ne distrăm cu Puf și Fin”, clasa I conține:
  1. caiet inderdisciplinar „Ne distrăm cu Puf și Fin. Jocuri și Activități recreative” AVIZAT prin CNEE, conform O. M. E. N. 3022/08. 01. 2018, la nr. 509;

  2. diplomă de absolvent;

  3. insignă tip cocardă cu panglică tricoloră;

  4. supliment de engleză – GRATUIT;

  5. „Lecturi de vară – texte distractive şi jocuri creative” – GRATUIT;

  6.  poster „Jurnal de lectură” cu rebus educativ – GRATUIT.

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Jocuri și activități recreative” este conceput conform programei școlare aferente clasei I și este AVIZAT prin CNEE (Comisia Națională de Evaluare și Examinare), conform  OMEN 3022/08. 01. 2018, la nr. 509. Într-o manieră atractivă și jucăușă, copiii vor descoperi bucuria petrecerii timpului liber recapitulând cunoștințele acumulate pe parcursul anului școlar, fără să fie necesară asistența adulților. Alături de Puf și Fin, doi extratereștri simpatici și curioși, copiii vor porni într-o fascinantă călătorie în universul cunoașterii și vor descoperi răspunsuri la întrebări din toate domeniile. Prin jocurile, rebusurile, exercițiile și activitățile practice distractive conținute în acest caiet, elevii  vor începe un nou an școlar pe deplin pregătiți!

2. Diploma de absolvent este în format B5, pe suport cartonat colorat.

3. Insigna tip cocardă cu panglică tricoloră este ideală pentru premierea/recompensarea elevilor la sfârșit de an școlar, acestora acordându-li-se distincția de „Absolvent” și amintindu-le că anul acesta sărbătorim împreună CENTENARUL Marii Uniri de la 1918 . Rozeta insignei este plastifiată pe suport metalic și este dotată cu ac de siguranță.

4. Suplimentul de engleză GRATUIT – este un suport foarte util pentru învățarea și aprofundarea  de către copii a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

5. „Lecturi de vară – Texte distractive și jocuri creative” – GRATUIT – cuprinde 15 texte distractive (câte unul pentru fiecare săptămână de vacanță), atent selectate și adaptate nivelului de vârstă, conform programei școlare în vigoare. Copiii vor pătrunde în lumea magică a lecturii şi vor cunoaşte cei mai interesanţi eroi, prinţi şi prinţese ce îi vor însoţi pe întreaga perioadă a vacanţei de vară, alături de care vor trăi suspansul şi emoţia şi vor descoperi ce înseamnă binele şi răul, adevărul şi minciuna, curajul şi laşitatea. Copiii se vor delecta citind următoarele texte:

- „Povestea puișorului îngâmfat”;
- „Povestea elefănțelului curios”;
- „Cocoșul de munte și vulpea”;
- „Căsuța din oală”;
- „Ursul păcălit de vulpe”;
- „Lăcrămioare”;
- „Jucăriile celui cuminte”;
- „Scufița Roșie”;
- „Povestea gâștelor”;
- „Vulpea și strugurii”;
- „Turtița”;
- „Acceleratul”;
- „Mincinosul”;
- „Cei trei purceluși”;
- „Vine ploaia”.
6. Posterul „Jurnal de lectură” cu rebus educativ (format A3, color)GRATUIT – reprezintă o modalitate distractivă de verificare și de reținere a cunoştinţelor dobândite de copii în urma lecturării textelor literare cuprinse în „Lecturi de vară – Texte distractive și jocuri creative”.
 

***SUPLIMENTAR, puteți adăuga medalia cu șnur tricolor pentru numai 7 lei, la oricare din pachetele de absolvire/premiere.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3634 sec