Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 5 ani

Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 5 ani
-25%
Editura:
Anul publicării: 2018
Preț: 11,96  lei
15,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pachet evaluare finală în grădiniță „Ne distrăm vara cu Puf și Fin”, 5 ani conține:
  1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniță” AVIZAT prin CNEE, conform O. M. E. N. 3022/08. 01. 2018, la nr. 497;
  2. Diplomă;
  3. Insignă tip cocardă cu panglică tricoloră;
  4. Caiet de vacanță (de colorat) - GRATUIT;
  5. Supliment engleză (de colorat) - GRATUIT.
 

1. Caietul interdisciplinar „Ne distrăm vara cu Puf și Fin. Evaluare finală în grădiniţă” conține fişe de evaluare pentru preșcolarii de grupă mijlocie, concepute în acord cu programa școlară în vigoare și este AVIZAT prin CNEE (Comisia Națională de Evaluare și Examinare), conform  OMEN 3022/08. 01. 2018, la nr. 497. Caietul constituie un instrument eficient de evaluare, care testează nivelul de cunoștințe al copilului și reîmprospătează, anumite informații acumulate în timpul anului școlar.

2. Diplomă în format B5, pe suport cartonat colorat.

3. Insignă tip cocardă cu panglică tricoloră este ideală pentru premierea/recompensarea preşcolarilor la sfârșit de an școlar, amintindu-le că anul acesta sărbătorim împreună CENTENARUL Marii Uniri de la 1918. Rozeta insignei este plastifiată pe suport metalic și are atașată o panglică tricoloră de dimensiuni generoase.

4. Caiet de vacanţă „Ne distrăm vara cu Puf şi Fin! Jocuri și activități recreativeˮ – GRATUIT conține fișe de lucru de colorat de către preșcolarii de grupă mijlocie. Conceput într-o manieră atractivă și jucăușă, acest caiet de vacanță conține o varietate de jocuri și exerciții ce asigură un echilibru între învățare și relaxare, astfel încât preșcolarii să le poată parcurge cu plăcere, chiar și în vacanță.

5. Supliment engleză – GRATUIT, este un suport foarte util pentru învățarea de către preșcolarii de grupă mijlocie a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

 

***SUPLIMENTAR, puteți adăuga medalia cu șnur tricolor pentru numai 7 lei, la oricare din pachetele de evaluare finală în grădiniță.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Grupa mijlocie (4-5 ani)

Created in 0.2996 sec