Pachet educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - clasa pregătitoare

Pachet educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - clasa pregătitoare
-45%
ISBN: 978-606-633-757-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 256+84+48+32
Format: A4 + A5
Preț: 38,47  lei
69,95  lei (-45%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pachet educațional-creativ „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” - AVIZAT 2018, conform OMEN 3022 din 08. 01. 2018, nr. 507.
 
Conține:
- Setul de patru caiete educațional-creative cu activități integrate „În lumea poveștilor cu Mihaela și Azorel” (A4, color, 256 de pagini în total) - propune o abordare integrată a conținuturilor specifice disciplinelor prevăzute în programa școlară pentru clasa pregătitoare: Comunicare în limba română (CLR), Matematica și explorarea mediului (MEM), Dezvoltare personală (DP), Arte vizuale și abilități practice (AVAP). Caietele aduc în fața micului școlar doua personaje îndrăgite de multe generații. Alături de Mihaela și Azorel, copiii pătrund în lumea poveștilor și descoperă eroi fantastici, cu puteri magice. Cele patru caiete sunt concepute pentru a fi folosite unul în continuarea celuilat, astfel încât conținutul lor poate fi parcurs într-o manieră constructivă și atractivă.
- Caietul artistului „Decupăm, lipim și colorăm cu Mihaela” (A4, color, 84 de pagini) - vine în completarea celor patru caiete de activități integrate, fiind folosit pentru rezolvarea sarcinilor creative. Caietul este menit să dezvolte îndemânarea și imaginația copiilor.
- GRATUIT: Caiet de scriere „Învăț să scriu cu Mihaela” (A5, 48 de pagini) - este un material didactic care poate fi folosit atât pentru lucrul în clasă, cât și pentru cel individual, cuprinzând exerciții de trasare după contur sau prin unirea punctelor a literelor mari și mici de tipar, precum și a cifrelor.
- GRATUIT: Supliment de limba engleză pentru clasa pregătitoare (A5, color, 32 de pagini) este un suport util pentru învățarea de către copii a cuvintelor de bază ale limbii engleze.
- GRATUIT: DVD-ul cu desenele animate autentic românești „Mihaela și Azorel” - care poate fi vizionat atât la școală, cât și acasă. Acesta cuprinde 16 episoade din binecunoscutul serial care a bucurat generații de copii.
- CADOU: cutie de depozitare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Învățământ primar (cărți pentru școlari) - toate cărțile

Created in 0.2761 sec