PACHET „CUM ÎNVAȚĂ COPIII”
36,00  lei
60,00  lei (-40%)

PACHET „CUM ÎNVAȚĂ COPIII”

PACHET „CUM ÎNVAȚĂ COPIII”
-40%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 80+64
Format: A4
Preț: 36,00  lei
60,00  lei (-40%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Pachetul conține:
- Cum învață copiii, volumul I
- Cum învață copiii, volumul II
 
Cum învață copiii, volumul I - O introducere ideală a pionierilor teoriei educaționale adresată tuturor celor care sunt interesați de educația și îngrijirea copiilor. Acest volum aduce în discuție cei mai influenți 30 de teoreticieni și psihologi ai educației, ideile acestora despre modul în care învață copiii și influența acestora asupra modului de predare de astăzi.
Această carte oferă o prezentare generală a descoperirilor și ideilor unor nume faimoase, precum Montessori și Piaget, dar și a unor nume mai puțin cunoscute, precum Dewey și Donaldson. De asemenea, prezintă și teoriile din spatele mai multor abordări ale educației primilor ani - Programul High/Scope, Steiner, instituțiile de învățământ preșcolar din Reggio Emilia și Te Whariki – curriculumul primilor ani din Noua Zeelandă.
Se recomandă tuturor celor care sunt interesați de îngrijirea, formarea și educația preșcolară a copiilor, la orice nivel educațional, să citească volumul „Cum învață copiii”.
 
Cum învață copiii să vorbească, să citească și să scrie? Care este esența inteligenței și cum integrează această inteligență emoțională și creativitatea? O continuare a cărții „Cum învață copiii”, volumul al doilea prezintă evoluții majore cu privire la toate aspectele dezvoltării copiilor și importanța lor pentru educația modernă.
Ideile despre alfabetizarea copiilor au suferit multe schimbări din anul 1890 și până la actuala întoarcere la metodele fonetice, din anii ’70, iar această carte prezintă modul în care s-a dezvoltat fiecare tendință, precum și importanța ei la momentul actual.
Cum învață copiii – volumul 2 oferă o viziune generală asupra ideilor clasice despre educație, precum și asupra schimbărilor din reforma educațională, din secolul al XX-lea – de la mișcările umaniste și adepte ale deșcolarizării la actuala politică guvernamentală și la etapa achizițiilor fundamentale.
CADOU: un set de 4 pixuri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

14,70  lei
30,00  lei (-51%)
14,70  lei
30,00  lei (-51%)
Created in 0.2765 sec