PACHET COMPLET pentru grupa mare (5-6 ani)

PACHET COMPLET pentru grupa mare (5-6 ani)
-25%
ISBN: 978-606-633-689-5
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 32+16+26+32
Format: B5+B5+B5+A4
Preț: 14,97  lei
19,95  lei (-24,96%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

PACHET COMPLET pentru grupa mare (5-6 ani):

1. „Ne distrăm vara cu Puf şi Fin”;

2. diplomă de absolvent;

3. supliment engleză ;

4. insignă cu panglică tricoloră;

5. poster „ Labirint de vară”;

6.  „Labirinturi tematice”;

7.  „Evaluare în grădiniţă”.

        

              1. Caietul de vacanţă „Ne distrăm vara cu Puf şi Fin! Jocuri și activități recreativeˮ contine fișe de lucru pentru preșcolarii aparținând grupei de vârstă 5-6 ani. Conceput într-o manieră atractivă și jucăușă, acest caiet de vacanță conține o varietate de jocuri și exerciții ce asigură un echilibru între învățare și relaxare, astfel încât preșcolarii să le poată parcurge cu plăcere, chiar și în vacanță.

              2. Diplomă de absolvent este în format B5, pe suport cartonat colorat.

              3.  Supliment engleză  este un suport foarte util pentru învățarea și aprofundarea  de către preșcolarii de grupă mare a a cuvintelor de bază ale limbii engleze, într-o manieră atractivă și interactivă.

             4. Insignă tip cocardă cu panglică tricoloră este ideală pentru premierea/recompensarea preşcolarilor la sfârșit de an școlar, acestora acordându-li-se, astfel, distincția de „Absolvent de Onoare”.

                  Rozeta insignei este plastifiată pe suport metalic și are atașată o panglică tricoloră de dimensiuni generoase.

              5. Posterul „ Labirint de vară” (Format A3, Color) – este conceput pe grade de dificutate diferite și îi va ajuta pe copii să se concentreze și să se distreze cât mai bine.

              6. Labirinturile tematice au scopul de a stimula imaginația, creativitatea și gândirea cognitivă preșcolarilor, prin rezolvarea de itinerarii specifice fiecărui nivel de vârstă. Copiii vor avea o ocupație „constructivă”, bucurându-se în același timp de vacanță!

              7.  „Evaluare în grădiniţă” conține fişe de evaluare pentru preșcolarii de grupă mare (5-6 ani), concepute în acord cu programa școlară în vigoare. Ele constituie un instrument de autocunoaștere, care testează nivelul de cunoștințe al copilului și reîmprospătează, pe timpul vacanței de vară, anumite informații acumulate în timpul anului școlar.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Pachete „Ne distrăm cu Puf și Fin”

Created in 0.3031 sec