Hector se pregătește să devină vrăjitor – Motivația, perseverența și stimularea interesului pentru învățare

Hector se pregătește să devină vrăjitor – Motivația, perseverența și stimularea interesului pentru învățare
-25%
ISBN: 978-606-633-690-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Preț: 11,21  lei
14,95  lei (-25,02%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

ABC-ul poveştilor terapeutice – Motivația, perseverența și stimularea interesului pentru învățare

Motivația intrisecă este generată de resorturi interne, de pasiunile pe care o persoană le are, de dorința sa de a deveni competentă. Ea impinge copilul să afle, să cerceteze, să știe, să deprindă abilități specifice vârstei sale. Această motivație ne determină să mergem mai departe, să încercăm până reușim și ține exclusiv de voința noastră, de dorința de a excela. Motivația intrisecă este rezultatul mai multor factori ce țin de modelul parental și de încredere și îndrumarea primită de către copil din partea părinților și a dascălilor.

Prin intermediul poveștilor și jocurilor reușim să ne conectăm cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multă ușurință la urechile și în sufletele lor.

Povestea și jocutile devin o punte de legătură între nevoia părintelui sau a descălului de a-l sprijini și educa pe copil și nevoia copilului de a se simți conectat pentru a învăța lucruri noi sau pentru a depăși anumite situații ( temeri, lipsa îîncrederii în sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilității, gestionarea emoțiilor puternice și altele).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2741 sec