Carte personalizată – (numele copilului dumneavoastră) şi FERICIREA (1 IUNIE)

Carte personalizată – (numele copilului dumneavoastră) şi FERICIREA (1 IUNIE)
ISBN: 978-606-633-517-1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 30
Format: 26x19
Preț: 35,00  lei
Disponibilitate: în stoc - Precomandă

DESCRIERE

Editura Diana vă propune, cu ocazia zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului –, o poveste impresionantă în care copilul dumneavoastră devine personajul principal, alături de părinții și prietenii săi. Cartea personalizată „Numele copilului dumneavoastră și fericirea” reprezintă un cadou prețios, pe care-l puteți oferi copilului dumneavoastră cu ocazia acestei zile speciale. În postura de personaj principal, copilul dumneavoastră va pătrunde în universul magic al poveștii și va descoperi beneficiile inegalabile ale empatiei, ale capacității de a te gândi la nevoile celorlalți și de a te implica activ în satisfacerea acestor nevoi. Mai presus de dorința fiecărui părinte de a oferi copilului tot ce este mai bun se află obligația morală a acestora de a-l învăța pe copil să devină un om bun.

Copilul dumneavoastră va fi entuziasmat să-și regăsească în poveste numele, vârsta și localitatea de domiciliu.

 
      Atenție! Nu se acceptă retururi.
      Important!
      Adaugă cartea în coş şi completează datele pentru fiecare copil, cu diacritice. Opţional, fără costuri suplimentare, puteţi personaliza cartea şi cu fotografia copilului.
      Vă rugăm să completaţi în câmpul de observaţii al comenzii, pe care îl veţi regăsi la încheierea acesteia, următoarele informaţii legate de plată:
1. suma plătită;
2. dovada plăţii (numărul chitanţei sau numărul de referinţă).
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2694 sec