ANTOLOGIE DE PROIECTE TEMATICE PENTRU ACTIVITATI INTEGRATE

ANTOLOGIE DE PROIECTE TEMATICE PENTRU ACTIVITATI INTEGRATE
-25%
ISBN: 978-606-633-033-6
Editura:
Anul publicării: 2012
Ediția: 2
Pagini: 144
Format: A4
18,75  lei
25,00  lei (-25%)
Promoția expiră la 31.12.2016
Disponibilitate: DA

DESCRIERE

Concepută într-o perioadă consecutivă elaborării şi implementării curriculumului pentru învăţământul preşcolar, lucrarea se bucură de un accentuat caracter pragmatic. Ea reuneşte proiecte de activităţi didactice integrate, realizate de un grup de autoare cu experienţă didactică relevantă, prin valorificarea diferitelor modele de organizare şi integrare a curriculumului, particularizate pentru cele două niveluri ale grădiniţei. AActivităţile integrate ilustrate sunt de mai multe tipuri, în funcţie de elementele de conţinut valorificate, de modul lor de articulare şi de integrare, precum şi de durata desfăşurării lor: activităţi integrate care înglobează toate secvenţele din programul unei zile, activităţi integrate care înglobează ALA şi ADE din ziua respectivă, activităţi integrate care înglobează ADE dintr-o zi, activităţi integrate în care secvenţa de bază este un anumit tip de ADE din ziua respectivă şi în care sunt înglobate elemente din mai multe ADE, indiferent de programul zilei. DDe remarcat, faptul că aceste proiecte didactice au fost experimentate de către autoarele lor, la nivelul instituţiilor de învăţământ în care profesează, cu colectivele proprii de copii preşcolari. Astfel, aplicarea efectivă a proiectelor de activitate, reflecţiile personale şi colective, realizate ulterior, conferă valoare adăugată acestei lucrări didactice. Totodată, îi asigură statutul de auxiliar curricular util, de instrument didactic care poate sprijini eforturile cadrelor didactice din învăţământul preşcolar, preocupate de valorificarea eficientă a curriculumului specific. Prof. dr. MUŞATA BOCOŞ

REVIEW-URI

Rating general
3
2 review-uri
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
2
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
3
as dori sa intreb din nou daca aceasta carte de proiecte tematice imi este utila la invatamantul prescolar. nu am primit nici un raspuns ,ici o informatie. va rog frumos sa imi raspunda cineva. Raspuns: DA.
Dupa descrierea cartii este utila, in special, invatamantului prescolar
3
de ce este trecuta la categorie invatamant primar, daca in descriere este elaborata intr-o perioada consecutiva elaborarii si implementarii curricumului prescolar. adica cartea este pentru invatamantul prescolar sau primar ? Raspuns: Abordarea integrata este legatura dintre primar si prescolar.

Cărți similare

Învățământ primar (cărți pentru școlari ) - toate cărțile - Cele mai vândute cărți

Categorii

Concurs gratuit - Să fii mai bun... de Ziua Europei!

Descarcă oferta grădiniță

Catalog gradinita

Descarcă oferta școală

catalog-scoala

Ploaia steluțelor

Ploaia Stelutelor revista pentru elevi si parinti

Simpozion

SIMPOZION

Facebook

Povesti Audio

emblema.gif

Promo

MAPA PRESCOLARULUI 3-4 ANI 2015 - Editie revizuita si imbunatatita
MAPA PRESCOLARULUI 4-5 ANI 2015 - Editie revizuita si imbunatatita
MAPA PRESCOLARULUI 5-6 ANI 2015 - Editie revizuita si imbunatatita
CREIONEL - caiet de exercitii grafice 3-4 ANI 2015
CREIONEL - caiet de exercitii grafice 4-5 ANI 2015
CREIONEL - caiet de exercitii grafice 5-6 ANI 2015
Created in 0.265 sec