AGENDA PRINTATA - Keep Calm and Enjoy Life (AP 201)

AGENDA PRINTATA - Keep Calm and Enjoy Life (AP 201)
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 100
Format: A5
Categoria: ART & CRAFT
Preț: 35,00  lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Precum un meșter tâmplar căruia îi place să cioplească lemnul pentru a-i da viață, am învățat să ascultăm „inima” lemnului și să-i făurim zeci de „chipuri” pentru a-i dezvălui frumusețea.

Dintr-o joacă, un strop de nebunie, meșteșug și ingeniozitate, am creat colecția „Micul Artist – Din inima lemnului”, care cuprinde cadouri inspirate din natură: agende cu coperți din lemn. Fiecare bucată din lemn folosită are propriul său suflet, pe care te invităm să-l descoperi.

 

Având o textură naturală și finisaje delicate, agenda cu coperți din lemn „Keep calm and enjoy lifeeste imprimată cu un design fresh, atractiv, cu elemente florale. Colțurile coperților sunt rotunjite, iar sistemul de prindere este realizat cu o spiră metalică de culoare albă, ce permite o deschidere de 360 grade. Filele de hârtie de calitate superioară prezintă un aspect învechit şi o liniatură discretă din puncte fine, roşii.

Agenda nedatată este ideală pentru a așterne cele mai îndrăznețe planuri de viitor, gânduri, idei sau notițe importante, putând fi folosită ca jurnal sau pentru activități de birou.

 

Dacă îți dorești să aduci în viața ta o sursă inepuizabilă de energie pozitivă, descoperă povestea nescrisă a lemnului și învață să-i asculți inima!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2902 sec