AGENDA PRINTATA - Far Albastru (AP 204)

AGENDA PRINTATA - Far Albastru (AP 204)
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 100
Format: A5
Categoria: ART & CRAFT
Preț: 35,00  lei
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Precum un meșter tâmplar căruia îi place să cioplească lemnul pentru a-i da viață, am învățat să ascultăm „inima” lemnului și să-i făurim zeci de „chipuri” pentru a-i dezvălui frumusețea.

Dintr-o joacă, un strop de nebunie, meșteșug și ingeniozitate, am creat colecția „Micul Artist – Din inima lemnului”, care cuprinde cadouri inspirate din natură: agende cu coperți din lemn. Fiecare bucată din lemn folosită are propriul său suflet, pe care te invităm să-l descoperi.

 

Având o textură naturală și finisaje delicate, agenda cu coperți din lemn „Far Albastrueste imprimată cu un design fresh, atractiv, ilustrând o tematică marină. Colțurile coperților sunt rotunjite, iar sistemul de prindere este realizat cu o spiră metalică de culoare albă, ce permite o deschidere de 360 grade. Filele de hârtie de calitate superioară prezintă un aspect învechit şi o liniatură discretă din puncte fine roşii.

Agenda nedatată este ideală pentru a așterne cele mai îndrăznețe planuri de viitor, gânduri, idei sau notițe importante, putând fi folosită ca jurnal sau pentru activități de birou.

 

Dacă îți dorești să aduci în viața ta o sursă inepuizabilă de energie pozitivă, descoperă povestea nescrisă a lemnului și învață să-i asculți inima!

 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2910 sec