ACTIVITĂȚI SPECIFICE DOMENIULUI ESTETIC ȘI CREATIV - Ghid metodic pentru educatoare

ACTIVITĂȚI SPECIFICE DOMENIULUI ESTETIC ȘI CREATIV - Ghid metodic pentru educatoare
-25%
ISBN: 978-606-633-763-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 56
Format: A4
Preț: 14,96  lei
19,95  lei (-25,01%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Acest ghid de bune practici abordează aplicarea tehnicilor creative în activitățile artistico-plastice din grădiniță. Am realizat acest ghid din dorința de a împărtăși și altor cadre didactice tehnicile creative utilizate  în cadrul activităților artistico-plastice, în scopul dezvoltării personalității copilului.
Activitățile prezentate sunt extrem de flexibile și pot fi utilizate atât în scopul dezvoltării personale, de cunoaștere și de susținere a copilului, cât și ca o principală modalitate de a interecționa cu preșcolarii, de a le folosi propriile experiențe în dezvoltarea emoțională și cunoașterea lumii exterioare.
Tehnicile creative exemplificate în cadrul acestui ghid sunt grupate în trei secțiuni, în funcție de categoriile de activități care se desfășoară în grădinițe: jocuri și activități didactice alese, activități pe domenii experiențiale și activități de dezvoltare personală.
Fiecare tehnică este însoțită de explicații privind etapele de realizare, de ilustrații sugestive și de recomandări. Ușor de realizat, aceste activități țin cont de particularitățile de vârstă ale copiilor și le permit acestora obținerea unor rezultate imediate și pline de satisfacții.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Învățământ preșcolar (Cărti pentru grădiniță) - toate cărțile - Cele mai vândute cărți

Created in 0.2795 sec